Jeugd

Jeugd

Lijkt het je wat om samen met anderen in een echt orkest te spelen op een blaas-of slagwerkinstrument?
Of heb je al les op een blaas- of slagwerkinstrument en ben je op zoek naar een muziekvereniging?
Dan is nu het moment aangebroken …. want wij zijn opzoek naar jeugdig talent!
 

Wat bieden we:

De mogelijkheid om samen met anderen muziek te maken

Nog leuker dan zelf een instrument bespelen, is om samen met andere kinderen en/of volwassenen muziek te maken. Als er genoeg leerlingen zijn hebben we op dinsdagavond een speciaal leerlingenorkest, waar je na een klein jaartje les te hebben gehad al kan instromen!
Je oefent met andere leerlingen dan een aantal muziekstukken, om die vervolgens tijdens een echt concert of optreden aan het publiek te laten horen.
 
Heb je al wat meer jaren les? Dan kun je ook instromen bij het ‘grote’ orkest, die na het leerlingenorkest op dinsdagavond repeteren.
Zowel met het leerlingenorkest als in met de volwassenen spelen we allerlei soorten gave muziek; van een bekend Top 40 nummer tot filmmuziek tot een prachtig verhalend muziekstuk.
 
Meer informatie of aanmelden? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in!
 
Je bent ook altijd welkom om een keer te komen kijken bij een repetitie, we repeteren op dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur.
 

We bemiddelen in muzieklessen

Wilhelmina heeft goede contacten met professionele docenten die in de regio Zwammerdam/Bodegraven/Alphen aan den Rijn muzieklessen verzorgen.
Als je lid wordt van de muziekvereniging kun je via ons muzieklessen volgen, en je kunt eventueel een instrument van de vereniging lenen, als je geen eigen hebt.
 

Op welke instrumenten kan ik bij de fanfare spelen?

We hebben een aantal filmpjes gemaakt, waarin je kennis kunt maken met de verschillende instrumenten van de fanfare.


Klik hier om de filmpjes te bekijken.

Contact