Muziek Speurtocht

Muziek Speurtocht

Wat is het gek hè? Zo zonder school en jullie vriendjes. Dat vinden wij van muziekvereniging Wilhelmina ook. Daarom hebben wij een leuke muziek speurtocht voor jullie opgezet. Hebben jullie daar zin in?Er hangen – van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari – 10 posters in Zwammerdam waar een QR code op staat. Je herkent ze wel, want ze lijken op jullie schatkaart. Nu hoor ik je al denken: een schatkaart..? Ja! Als je hieronder kijkt, zie je een échte schatkaart die aanwijzingen geeft hoe je de posters kunt vinden. Kijk maar eens goed naar de muzieknootjes op de kaart.De QR code op elke poster kun je scannen, dan krijg je een filmpje te zien met leuke weetjes én je krijgt een geheime letter. Heb je geen telefoon mee (als je bijvoorbeeld zelf of met een paar vriendjes de speurtocht doet), dan kun je een kaartje meenemen op de plek van de poster en de filmpjes thuis bekijken.Als je alle filmpjes hebt bekeken, heb je in totaal 10 letters verzameld op je schatkaart en kun je de code kraken. Mail je ons het codewoord en je adres? Dan komen wij op vrijdag 5 of zaterdag 6 februari een goodiebag bij je thuis brengen. Let op: enkel voor adressen in Zwammerdam.Om jullie een klein beetje op weg te helpen, krijg je alvast een eerste aanwijzing: kunnen jullie op de kaart vinden waar de Oranje Nassauschool staat…?Hebben jullie een goede speurneus?Veel succes en plezier!

Reacties zijn gesloten.