Muziek Speurtocht – Nog een keer!

Muziek Speurtocht – Nog een keer!

Wat hebben we leuke en enthousiaste reacties van jullie mogen ontvangen op de muziek speurtocht die we de eerste week van februari hadden georganiseerd! We mochten al vele vrolijk gekleurde goodiebags rondbrengen. En we willen nóg meer kinderen blij maken! Daarom doen we het gewoon nog een keer.

Dus: heb je de muziek speurtocht nog niet kunnen lopen? Het is bijna vakantie en daarom hangen wij de posters met QR codes nog een keertje op. Van 20 tot en met 28 februari heb je de kans om alsnog de code te kraken en een goodiebag aan te vragen. Print de schatkaart hieronder. De muzieknootjes op de kaart geven aan waar je een poster kunt vinden.

Nog even een herhaling:
De QR code op elke poster kun je scannen, dan krijg je een filmpje te zien met leuke weetjes én je krijgt een geheime letter. Heb je geen telefoon mee (als je bijvoorbeeld zelf of met een paar vriendjes de speurtocht doet), dan kun je een kaartje meenemen op de plek van de poster en de filmpjes thuis bekijken.

Als je alle filmpjes hebt bekeken, heb je in totaal 10 letters verzameld op je schatkaart en kun je de code kraken. Mail je ons het codewoord en je adres? Emailadres: pr@wilhelminazwammerdam.nl. Dan komen wij een goodiebag bij je thuis brengen. Let op: enkel voor adressen in Zwammerdam.

Om jullie een klein beetje op weg te helpen, krijg je alvast een eerste aanwijzing: kunnen jullie op de kaart vinden waar de Oranje Nassauschool staat…?

Hebben jullie een goede speurneus?

Veel succes en plezier!

Reacties zijn gesloten.