Afgelast: jubileumconcert Wilhelmina

Afgelast: jubileumconcert Wilhelmina

Deze week hebben we helaas moeten besluiten om ons jubileumconcert van 27 november a.s. uit te stellen naar een nog nader te bepalen datum in het nieuwe jaar. Belangrijkste reden hiervoor is dat we denken dat het niet het feest kan worden wat we ons erbij voorstellen.

Als vereniging is dit een heel moeilijk besluit geweest: er zijn al vele voorbereidingen getroffen en de muziekstukken staan al wekenlang op de standaard. Anderzijds willen we dolgraag een spetterend feest, samen met u! Gezien de oplopende besmettingen en de corona maatregelen die weer worden getroffen, zijn we bang dat we dit eind november niet meer kunnen realiseren.

We houden u graag op de hoogte. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij dit communiceren naar u. Want, het feestelijke jubileumconcert gaat er komen!

Reacties zijn gesloten.