‘WE BEGINNEN VAST!’

‘WE BEGINNEN VAST!’

Zaterdag 14 mei aanstaande hopen wij op het terrein van Voetbal Vereniging Zwammerdam (VVZ) een gezellig cultureel evenement neer te zetten. Het terrein waar we uiteindelijk graag onze repetities willen gaan houden in de nieuw te bouwen MFA. Daarom: ‘We beginnen vast!’.

Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom op Spoorlaan 12 A t/m Z. Van circa 17.00 tot 18.00 uur verzorgen wij daar een concert met een zeer divers repertoire. Aansluitend kunt u genieten van de zogeheten ‘derde helft hap’ van VVZ. Ook verzorgt VVZ de verdere catering. Ook vindt hier de voorverkoop voor de spectaculaire voorstellingen van 1672NU! Zwammerdam plaats. Een aanrader voor een fantastische middag of avond uit.

Het culturele evenement op zaterdag 14 mei is vrij toegankelijk. U komt toch ook?

Reacties zijn gesloten.