Wilhelmina Bingo

Wilhelmina Bingo

Bij Wilhelmina houden we van muziek maken. We bereiden ons tijdens onze wekelijkse repetities voor op een concert, op deelname aan een festival of op een mooie prestatie tijdens een concours. Dit seizoen konden we vanaf september met elkaar muziek maken, zelfs met de toen geldende corona maatregelen. Er was geen uitzicht op een concert, festival of concours, maar het samen muciseren is erg waardevol: het geeft ontspanning en afleiding. Op 8 december hadden we onze laatste repetitie: een week later zaten we in een strenge lockdown vanwege toenemende besmettingen. Inmiddels is er wat versoepeling geweest voor jongeren, maar uitzicht op gezamenlijk repeteren door Wilhelmina is er helaas nog niet.

In deze bijzondere tijd hebben we iedere maand contact via ZOOM, een online bijeenkomst waarbij we elkaar even ‘zien’ en spreken. Tijdens de vorige lockdown hebben we geprobeerd via dit ‘samenzijn’ muziek te maken. Vanwege de vertraging met het internet gaf dat de nodige hilariteit, maar een muzikaal hoogstandje bleef uit.

Daarom geven we tijdens deze lockdown op een andere manier invulling aan onze online bijeenkomsten. Zo hebben we afgelopen week een online Bingo gespeeld. Met bijna dertig muzikanten in beeld werden dit keer nummertjes opgelezen, in plaats van gespeeld. Een valse bingo betekende een liedje voorspelen. Blijkbaar was de verbinding goed: niemand hoefde iets voor te dragen. Tijdens het controleren van de bingo kaart werd muziek gedraaid die in het verleden door Wilhelmina is gespeeld op concerten. Dat zijn fijne herinneringen en hopelijk mogen we zeer binnenkort weer nieuwe herinneringen maken met elkaar.

Voor nu maken we er het beste van en hopelijk kunnen we gauw weer van ons laten horen!

Deze Bingo is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Blom, Supermarkt Zwammerdam, Sfeer Interieur, restaurant ‘t Zwaantje en Hubo Bodegraven. Veel dank voor de fantastische prijzen!

Reacties zijn gesloten.